

**OF RESOURCES** 

**MID-YEAR MEETING AGENDA** A Balancing Act: Energy Security, Affordability and Transition

## Tuesday, June 14 <sup>th</sup>, 2022 8:30 am – 1:00 pm ConocoPhillips Auditorium - 3rd Floor (401 9 Avenue SW, Calgary, AB)

|   |   | PRESENTER  | TIME                        |
|---|---|--|-----------------------------|
| 1 | Coffee & Networking   |  | 8:30 am<br>(60 mins)        |
|   |   |  |                             |
| 2 | Welcome & Opening Remarks   | Gordon Giles   | 9:30 am                     |
|   | <ul><li>Meeting agenda outline</li><li>Overview of industry challenges and</li></ul>  | ACR President  | (20 min)                    |
|   | opportunities   | Scott Hierath<br>ACR Executive Director                                    |                             |
|   | ACR committee activity update   |  |                             |
| 3 | Alberta Energy Regulator<br>Update on Minerals Geoscience                             | Laurie Pushor<br>Chief Executive Officer                                   | <b>9:50 am</b><br>(30 min)  |
|   |   | Andrew Beaton  |                             |
|   |   | Vice President of Alberta Geological Survey                                |                             |
| 4 | Coffee & Networking Break   |  | 10:20 am                    |
|   |   |  | (15 min)                    |
|   |   |  |                             |
| 5 | Energy affordability & security and the   | Dr. Mark Milke   | 10:35 am                    |
|   | longevity of oil & natural gas  | President and Executive Director<br>Aristotle Foundation for Public Policy | (30 min)                    |
|   |   |  |                             |
| 6 | Panel Discussion  | ACR Resource Industry of the Future Committee                              | 11:05am                     |
|   | Resource Industry of the Future: Pathways<br>Framework                                | and guest panelists.   | (45 min)                    |
|   | A discussion on identifying conceptual  |  |                             |
|   | practical pathways, over the next 30 years,<br>in support of a low carbon sustainable |  |                             |
|   | resource economy in Alberta.  |  |                             |
| 7 | Lunch break and Networking  |  | 11:50 am                    |
|   |   |  | (40 min.)                   |
|   |   |  |                             |
| 8 | AltaML  | Brent Willett  | <b>12:30 pm</b><br>(30 min) |
|   | Elevating Business Through Al   | Western North America Regional Services Lead,<br>Supply Chain Lead         | (30 min)                    |
|   |   | AltaML   |                             |
| 9 | Closing Remarks   | <b>Gordon Giles</b><br>President   | 1:00 pm                     |
|   |   |  |                             |
|   |   |  |                             |